Termenii de utilizare a serviciilor OBDeleven Romania

Dispozitii generale:

1.Termenii de utilizare a serviciilor OBDeleven Romania (“Termenii și condițiile”) se vor aplica atunci când se utilizează site-ul obdeleven.ro (“site-ul”) și aplicația mobilă OBDeleven (“aplicația”). Site-ul și aplicația sunt denumite colectiv “Serviciile” din acest document.

 1. Administratorul serviciilor este UAB “Voltas IT”, legal entity code 303255404, registered address at Inovacijų g. 3, Biruliškių k., Kauno r. sav., the Republic of Lithuania, e-mail info@obdeleven.com (“Voltas IT”).
 2. Prin faptul că sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare, confirmați că atunci când utilizați serviciile,furnizați datele personale corecte, exacte și complete catre OBDeleven Romania. OBDeleven Romania nu își asumă răspunderea și nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daune rezultate din furnizarea de date personale incorecte necesare pentru a asigura furnizarea de Servicii. Noi procesam datele dvs. personale in conformitate cu politica de confidentialitate a OBDeleven Romania.

 

 1. În cazul în care o prevedere a acestor Termeni de utilizare devine invalidă parțial sau integral, aceasta nu va face ineficiente restul prevederilor din Termenii și condițiile afisate.

 

Utilizarea serviciilor:

 

 1. Serviciile OBDeleven Romania pot fi utilizate atât de utilizatori înregistrați, cât și de utilizatori neînregistrați, dar pentru a putea beneficia de toate funcțiile și conținutul Site-ului și aplicației, trebuie să vă creați contul de utilizator al serviciului și, dacă doriți, să achiziționați hardware și software de la OBDeleven Romania. Prin utilizarea Serviciilor (în ciuda faptului că sunteți utilizator înregistrat), vă angajați să respectați acești Termeni de utilizare.
  6. Puteți să vă înregistrați pe Site și în aplicație și să utilizați informațiile conținute de acestea, dacă acest drept nu este restricționat de prevederile legislației aplicabile (inclusiv, dar fără a se limita la cerințele privind vârsta și capacitatea juridică a utilizatorului). Prin acceptarea acestor Termeni de utilizare, confirmați că aveți dreptul de a lua o decizie autonomă cu privire la utilizarea Serviciilor sau de a utiliza Serviciile cu acordul reprezentantului dvs. legal. În cazul în care OBDeleven Romania înțelege că utilizați Serviciile fără a avea astfel de drepturi sau care încalcă prevederile acestor Termeni de utilizare, avem dreptul de a vă anula contul, inclusiv toate datele utilizatorului, sau de a vă limita în alt mod capacitatea de a utilizați serviciile.
  7. Prin înregistrarea pe Site și în aplicație, confirmați că veți folosi personal contul creat și că nu veți dezvălui parola și / sau datele necesare pentru conectarea către orice altă terță parte. Toate acțiunile întreprinse după conectarea la Serviciile în numele dvs. (în calitate de utilizator al Serviciilor) sunt considerate luate personal de dvs. și veți avea toată responsabilitatea pentru consecințele acestora.
  8. OBDeleven Romania se străduiește, dar nu garantează că Serviciile sunt furnizate fără întreruperi sau că informațiile conținute pe Site și / sau Aplicație sunt arhivate. La discreția OBDeleven Romania, serviciile, precum și prețurile și funcțiile conținute de acestea pot fi modificate sau eliminate în orice moment fără o notificare prealabilă separată.
  9. Puteți utiliza informațiile conținute pe Site și / sau aplicație pentru nevoile dvs. personale, dar nu trebuie să le plagiți sau să le folosiți altfel pentru profit sau remunerare.
  10. OBDeleven Romania permite utilizatorilor de servicii să-și posteze anunțurile despre produsele sau serviciile oferite sau căutate (Anunțuri) pe site și / sau aplicație, să citească sau să caute anunțuri, să scrie comentarii sau să trimită mesaje altor utilizatori de servicii în legătură cu Anunțurile. Utilizatorii Serviciului pot de asemenea să creeze și să participe la discuții publice (forumuri) cu alți utilizatori ai Serviciului pe Site și / sau Aplicatie.
 2. Prin postarea de Anunțuri, comentarii, subiecte de forum sau orice alt conținut creat de dvs. pe Site și / sau Aplicatie, vă asumați orice și toate responsabilitățile pentru astfel de acțiuni și asigurați-vă că natura conținutului postat nu este ilegal sau restricționat din punct de vedere juridic, incorectă, înșelătoare, defăimătoare, amenințătoare, discriminatorie, frauduloasă, pornografică, instigând la ură națională, etnică, rasială sau religioasă sau altfel încalcă drepturile persoanelor.
  12. OBDeleven Romania nu este răspunzător pentru niciun conținut creat sau postat de către utilizatorii Serviciului pe Site și / sau Aplicație (inclusiv, dar fără a se limita la Anunțuri, comentarii, mesaje personale, subiecte de discuții (forumuri), fișiere, link-uri etc. (încărcate de utilizatori). OBDeleven Romania are dreptul (dar nu este obligat) să verifice, la discreția sa, conținutul primit de la utilizatorul Serviciului și transmis în continuare pentru a identifica orice conținut nedorit sau orice conținut care încalcă acești Termeni de Utilizare în contextul de a utiliza Serviciile și de a elimina un astfel de conținut la discreția sa fără o notificare separată, precum și de a anula accesul acestui utilizator la Servicii.
  13. OBDeleven Romania nu este implicat în nici un fel de cumpărare, vânzare, schimb sau orice alte tranzacții oferite de dvs. sau de alți utilizatori de Servicii. Conținutul creat de dvs. sau de alți utilizatori de servicii (anunțuri, opinii, oferte etc.) nu constituie o ofertă oferită de OBDeleven Romania pentru a încheia o tranzacție, nu creează obligații și nici nu obligă în alt mod OBDeleven Romania care nu este și nu poate fi considerați un intermediar între dvs. sau alți utilizatori ai serviciilor, cu privier la conținutul creat de orice utilizator al serviciilor.
  14. Prin crearea de conținut pe site și / sau aplicație, sunteți de acord să respectați cerințele pentru astfel de acțiuni, adică să postați discuții / comentarii în categoria selectată corect, pentru a elimina imediat anunțul dvs. care nu mai este relevant, sau în alt mod incompatibile cu acești Termeni de utilizare, să se abțină de la a împărți orice informații false sau înșelătoare, de publicitate, care oferă bunuri și / sau servicii de tranzacționare în care este incompatibilă cu legislația sau cu bunele moravuri și standarde etice, pentru orice comportament sau tranzacții ilegale.

 

Software și hardware

 

 1. Utilizând Serviciile OBDeleven Romania, puteți achiziționa anumite echipamente hardware (dispozitiv OBDeleven, adaptor, etc.) și software (aplicația mobilă OBDeleven, licență PRO version etc.), permițându-vă să rulați o diagnoză a sistemului, să efectuați programări codare) și monitorizarea vehiculului selectat și utilizarea altor funcții conexe. Hardware-ul comercializat de OBDeleven Romania funcționează numai cu aplicația mobilă OBDeleven.
  16. Lista modelelor de vehicule compatibile cu hardware-ul și software-ul OBDeleven (lista) este publicată pe site și pe aplicație. OBDeleven Romania se asigură că software-ul și hardware-ul oferit sunt compatibile cu modelele de vehicule specificate în Listă, dar OBDeleven Romania nu își asumă nicio răspundere și nici nu oferă compensații sub nici o formă, dacă ați achiziționat acest echipament, indiferent de faptul că acesta nu este potrivit pentru utilizare cu modelele de vehicule care nu se află pe listă.
  17. Aplicația funcționează cu toate dispozitivele mobile care au versiunea de software Android 4.1 sau ulterioară acesteia și utilizează baze de date la distanță, în consecință utilizarea serviciilor necesită o conexiune la internet bună. Pentru a putea beneficia de o bună calitate a Serviciilor, trebuie să îndepliniți condițiile necesare funcționării corespunzătoare a Serviciilor, așa cum este descris în acești Termeni de utilizare.
  18. OBDeleven Romania dorește să sublinieze că, prin utilizarea conexiunii la internet necesară pentru funcționarea Serviciilor, este posibil să generați costuri suplimentare pentru serviciile furnizorului de internet. OBDeleven Romania nu este responsabil pentru aceste costuri și nu este obligat să le restituie pentru dvs.
  19. Prețul pentru hardware și software al OBDeleven Romania, procedura de decontare și livrare, termenii de returnare a mărfurilor și alte informații relevante sunt descrise în secțiunile pentru comandarea anumitor echipamente pe Site și Aplicație, de asemenea în termenii de livrare și Condiții de returnare și garanție.
  20. Dacă ați achiziționat hardware de calitate proastă de la OBDeleven Romania, îl puteți returna  și puteți să îl înlocuiți cu un produs similar de calitate adecvată sau să recuperați banii plătiți (creditele utilizate) pentru produsul de o calitate necorespunzătoare. Software-ul OBDeleven nu poate fi returnat sau înlocuit dacă îl utilizați sau nu.

 

Răspundere legală

 

 1. Prin utilizarea Serviciilor, vă confirmați conștientizarea și înțelegerea că puteți afecta sistemele electronice și tehnice ale unui vehicul prin utilizarea funcțiilor aplicației. Toată responsabilitatea și riscul oricăror efecte asupra funcționării unui vehicul care rezultă din utilizarea hardware-ului și a software-ului de la OBDeleven Romania, se bazează exclusiv pe dvs.
  22. Trebuie să utilizați hardware și software-ul OBDeleven Romania într-o manieră responsabilă, evaluându-vă critic cunoștințele despre programarea (codarea) unui vehicul. Folosirea funcțiilor Aplicației poate dezactiva setările prestabilite (din fabrică) ale vehiculului și poate întrerupe funcționarea sistemelor cheie, inclusiv frânarea, siguranța și altele, ca urmare a faptului că vehiculul poate deveni necorespunzător sau nu poate fi operat. Utilizarea funcțiilor aplicației poate anula garanția aplicabilă vehiculului, componentelor și sistemelor sale separate și, prin urmare, trebuie să contactați reprezentanții producătorului vehiculului pentru valabilitatea termenilor de garanție. Nu vă sfătuim să utilizați funcțiile aplicației dacă nu aveți cunoștințe speciale de programare (codare) a unui vehicul.
  23. Utilizarea funcțiilor aplicației poate provoca daune asupra proprietății, sănătății sau vieții dvs. sau terței părți. Nu utilizați aplicația dacă nu înțelegeți, anticipați și / sau doriți să experimentați efectele care pot fi cauzate de utilizarea anumitor funcții, inclusiv, dar fără a se limita la cele enumerate mai jos:
  – Adaptations;
  – Long Coding;
  – Setări de bază;
  – acces la securitate;
  – Coding;
  – Coding II;
  – Long Coding;
  – codificarea subsistemului;
  – test de ieșire;
  – Codarea listei de gateway-uri;
  – Schimbarea serviciul de diagnosticare.
  24. OBDELEVEN ROMANIA NU ESTE RĂSPUNZĂTOR DIRECT SAU INDIRECT PENTRU PIERDEREA MATERIALA SAU NON-MATERIALA CAUZATA SAU DE PROPRIETATEA, SĂNĂTATEA SAU VIAȚA TERȚIILOR, CAUZATĂ DE UTILIZAREA PRODUSULUI HARDWARE SAU A SOFTWARE-ULUI DE LA Voltas IT .
  25. OBDELEVEN ROMANIA NU VA FI RESPONSABIL DE RĂSPUNDERE DIRECTĂ SAU INDIRECTĂ PENTRU GARANȚIA APLICABILĂ VEHICULULUI, SISTEMELOR SAU PĂRȚILOR SALE SAU PENTRU INVALIDITATEA ACESTEI GARANȚII, CAUZATĂ DE UTILIZAREA PRODUSULUI HARDWARE SAU A SOFTWARE-ULUI DE LA Voltas IT.
  26. În orice caz, răspunderea OBDeleven Romania care decurge din sau în legătură cu Serviciile sau cu acești Termeni de utilizare este limitată la suma maximă pe care ați plătit-o pentru utilizarea serviciilor Voltas IT.
  27. Pentru propria dvs. siguranță, OBDeleven Romania vă avertizează împotriva utilizării serviciilor în timpul conducerii. OBDeleven Romania nu este răspunzător și nu vă va despăgubi pentru daunele suferite din cauza nerespectării acestei prevederi.
  28. Toate dispozitiile acestor Termeni de Utilizare, indiferent de limbajul lor, sunt obligatorii pentru dumneavoastra daca folositi Serviciile OBDeleven Romania,Voltas IT.
 2. Când accesați Serviciile ca utilizator, acești Termeni de utilizare nu vă restricționează sau nu vă garantează drepturile garantate de prevederile legislației în vigoare.

 

Proprietate intelectuală
30. OBDeleven Romania va păstra titlul și drepturile de autor (nelimitate pe teritoriu) asupra Site-ului, precum și asupra informațiilor furnizate asupra acestora, inclusiv (fără restricții) furnizarea de conținut, imagini, texte, alte elemente grafice, fotografii și videoclipuri de pe site.
31. Link-urile către site-uri terțe care nu aparțin OBDeleven Romania pot fi postate pe Site. Noi nu controlam în nici un fel site-urile de internet ale căror link-uri sunt furnizate și nu evaluăm conținutul respectivelor site-uri web și nici nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, utilizarea sau accesarea acestor site-uri web.

 

Dispoziții finale
32. Legea României se aplică relației dintre dvs. și OBDeleven Romania provenind din utilizarea serviciilor și reglementate de acești Termeni de utilizare.
33. Orice neînțelegere dintre dvs. și OBDeleven Romania provenind din furnizarea de Servicii sau din acești Termeni de utilizare va fi rezolvată prin negocieri, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord, litigiile vor fi soluționate la o instanță din România bazat pe domiciliul OBDeleven Romania.
34. Compania OBDeleven Romania poate oricând să-și atribuie drepturile și obligațiile care decurg din utilizarea Serviciilor și a acestor Termeni de utilizare oricărei terțe părți, fără o notificare separate, față de dvs.
35. OBDeleven Romania are dreptul de a modifica acești Termeni de utilizare în orice moment fără o notificare prealabilă separată. Modificările vor intra în vigoare la momentul publicării lor pe site.

36.OBDeleven Romania nu este răspunzător direct sau indirect pentru datele personale oferite de catre utilizatorii site-ului obdeleven.ro sau orice tip de informatii create de catre acesta in cadrul aplicatiei OBDeleven si pe site-ul obdeleven.com

 

PROCESAREA COMENZII:

 1. Preturile afisate sunt finale, iar pentru produsele achizitionate se elibereaza factura.
 2. Comenzile se expediaza prin curier, DPD cu livrare acasa in 24-48 de ore.

 

GARANTIE:

 1. Garantia produsului se dovedeste si se acorda in baza facturi. Acesta se regaseste in colet ( format fizic ), sau se transmite in format digital ( la cerere). Factura tine loc de garantie in cazul cand produsele nu sunt insotite de garantia speciala a producatorului.
 2. Produsele achizitionate beneficiaza de garantia obisnuita oferita de catre fiecare producator in parte, sau 24 luni de la data livrarii produsului.
 3. Garantia se ofera numai in cazul in care produsele nu prezinta urme de utilizare incorecta ( urme de lovituri sau urme de lichid ). Pentru inlocuirea produselor sau repararea lor este necesara prezentarea facturii de achizitie. In cazul unei inlocuiri unui produs in baza garantiei: costul transportului de la cumparator catre OBDeleven Shop , va fi suportat de catre acesta, iar taxa expedierii unui nou produs catre cumparator, va fi achitata de catre OBDeleven Shop.
 1. Orice conflict aparut intre OBDeleven Shop si clientii sai va fi rezolvat pe cale amiabila.

 

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI:

 1. Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul https://www.obdeleven.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
 2. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

 

POLITICA DE RETUR:

 1. Conform legislatiei in vigoare, clientii OBDeleven Romania pot returna produsul / produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii coletului.
 2. Returul se face exclusiv prin curier, DPD, cu ramburs zero, costul transportului fiind achitat de catre cumparator.
 3. In vederea realizarii unui retur, acesta trebuie anuntat prin intermediul forumularului de contact / prin email / prin orice alta metoda de contact. Produsul se va returna dupa confirmarea cererii de retur, impachetat decent, pentru a nu ajunge spart / cutia indoita.
 4. Ulterior receptionarii si verificarii produsului returnat, cumparatorul va specifica: Nume Prenume Titular, cont IBAN, produsul achizitionat si numarul comenzii, la adresa contact@obdeleven.ro, in vederea returnarii contravalorii produsului achizitionat.
 5. Produsul trebuie retunat in starea initiala in care a fost achizitionat ( daca este posibil ), sau intr-o stare cat mai buna, fara lipsuri, urme de folosinta sau deteriorari de natura mecanica, chimica sau electrica. In caz contrar, consideram ca sunteti de acord pentru a se retine suma de 20% din valoarea produsului (pentru aducerea acestuia la starea initiala), diferenta se returneaza in contul bancar al cumparatorului. Daca,cumparatorul nu este de acord cu aceasta procedura legala, produsul se expediaza inapoi la cumparator si se considera actiunea de retur anulata, produsul ramanand in proprietatea cumparatorului.
 6. Produse ce nu pot fi returnate, intrucat acestea sunt asociate unui singur utilizator OBDeleven:  Licente PRO, Licente Ultimate, Cod Credite OBDeleven.
 7. Orice conflict aparut intre OBDeleven Shop si clientii sai va fi rezolvat pe cale amiabila.

Licenta PRO:

1. In cazul activarii codului intr-o aplicatie instalata pe un telefon sau o tableta, care are un sistem de operare anterior versiunii Android 4.1, acesta va deveni inactiv. Este responsabilitatea clientului sa contacteze asistenta, prin intermediul sectiunii de ajutor din cadrul aplicatiei OBDeleven, pentru solutionarea problemei.

2.Deoarece Licenta PRO este un element virtual, nu poate fi returnat, fiind asociat fiecarui utilizator.