Care sunt diferențele ?

Cu variantele de dispozitive diferite oferite, s-ar putea să vă întrebați de care dintre produsele la care vă uitați aveti nevoie. Acest Ghid de cumpărare Obdeleven vă va ajuta să decideți ce dispozitiv și plan digital(abonament) este potrivit pentru nevoile dvs.
În prezent, există două tipuri de dispozitive și trei planuri digitale diferite, care deblochează caracteristici și funcții diferite la trei variante de preț diferite.
În ceea ce privește dispozitivele, pe de o parte, avem FirstGen, în timp ce pe de altă parte, avem dispozitivul NextGen. În mod fundamental, acestea sunt aceleași adaptoare OBD-II, bazate pe Bluetooth, iar acestea sunt diferențele dintre ele:
– OBDeleven FirstGen acceptă toate mașinile Volkswagen Group (VAG)-incluzând Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley și Lamborghini, funcționează doar pe smartphone sau tablete bazate pe Android.
– OBDeleven NEXTGEN oferă suport iOS și Android, precum și suport pentru alte mărci de vehicule care vor veni în viitor, inclusiv BMW. În afară de asta, așa cum am menționat anterior, cele două dispozitive oferă aceeasi funcționalitate pentru utilizatori.
Basic Plan
Cu oricare dintre cele două dispozitive (FirstGen, NextGen), cei care au un tester OBDeleven au acces la caracteristicile de bază ale dispozitivului. Acestea includ aplicații cu un singur clic One-Click Apps, care sunt funcțiile de programare pre-fabricate care deblochează funcțiile ascunse pe care le activați folosind credite, scanare și diagnoză completă, capacitatea de a citi și de a șterge coduri de eroare de la unitățile de control, partajarea jurnalului de date de diagnostic, date live și multe altele.
Dispozitivul OBDeleven este destinat oricarui șofer, care are cunoștințe mecanice limitate și doreste să economisească bani și timp cu diagnosticarea avansată, precum și să deblocheaze funcții ascunse cu ajutorul One-Click Apps. Acestea sunt codari pre-fabricate care pot permite activarea funcțiilor ascunse, precum și ajustări la luminile, tabloul de bord, reacția auto și alte funcții de confort, cum ar fi Video in Motion.
PRO Plan
Planul Pro – se obtine achiziționând pachetul PRO Pack (Include testerul + Pro Plan) sau un abonament de 12 luni de pe website (pachetul PRO) – va debloca și mai multe funcții decit Basic Plan. În timp ce este recomandat pentru utilizatori mai avansați, funcționalitatea extinsă permite efectuarea de codări, adaptări, resetare unități de control (UD), proceduri de setări de bază, trouble code freeze frame, etc.
Pro Plan/Pro Pack este recomandat pentru entuziaști sau pentru cei care doresc să modifice mai multe unități de control ale mașinilor lor, să activeze funcții etc.
ULTIMATE Plan
La fel ca și Pro Plan, Ultimate Plan este achiziționat fie cu testerul respectiv, fie separat din website ca și licență- care poate însoți oricare dispozitiv. Planul conține tot ceea ce este inclus în Basic Plan și PRO Plan, cu beneficiul suplimentar al activărilor de funcții nelimitate One-Click Apps, a unui constructor de aplicații (OCABUilder) și acces la datele brute ale vehiculului (Raw Data). OCABUilder este o funcționalitate prin care utilizatorii își pot construi propriile aplicații One-Click Apps, pe care le-ar putea folosi cu ușurință pe mai multe mașini fără a mai folosi programarea manuală de fiecare dată. Accesul la datele brute (Raw Data) oferă parametrii de la modulele de control care vă permit să vizualizați cu ușurință informații ca ID-uri pentru Adaptare și Basic Settings necesare în procesul de creare a aplicațiilor One-Click Apps.
ULTIMATE Plan/ULTIMATE Pack este soluția perfectă pentru cei care lucrează la nivel profesional, ceea ce duce la un număr mai mare de vehicule care beneficiază de utilizarea nelimitată a aplicațiilor cu un singur clic One-Click Apps , a datelor brute(Raw Data) și a OCABUilder.
Următorul tabel va prezenta o descriere in detaliu și vizual a diferențelor dintre planurile Basic Plan, Pro Plan și Ultimate Plan:

Comparator Dispozitiv / Plan Digital (abonament)