POLITICA DE RETUR:

  1. Conform legislatiei in vigoare, clientii OBDeleven Romania pot returna produsul / produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii coletului.
  2. Returul se face exclusiv prin curier, DPD, cu ramburs zero, costul transportului fiind achitat de catre cumparator.
  3. In vederea realizarii unui retur, acesta trebuie anuntat prin intermediul forumularului de contact / prin email / prin orice alta metoda de contact. Produsul se va returna dupa confirmarea cererii de retur, impachetat decent, pentru a nu ajunge spart / cutia indoita.
  4. Ulterior receptionarii si verificarii produsului returnat, cumparatorul va specifica: Nume Prenume Titular, cont IBAN, produsul achizitionat si numarul comenzii, la adresa contact@obdeleven.ro, in vederea returnarii contravalorii produsului achizitionat.
  5. Produsul trebuie retunat in starea initiala in care a fost achizitionat ( daca este posibil ), sau intr-o stare cat mai buna, fara lipsuri, urme de folosinta sau deteriorari de natura mecanica, chimica sau electrica. In caz contrar, consideram ca sunteti de acord pentru a se retine suma de 20% din valoarea produsului (pentru aducerea acestuia la starea initiala), diferenta se returneaza in contul bancar al cumparatorului. Daca,cumparatorul nu este de acord cu aceasta procedura legala, produsul se expediaza inapoi la cumparator si se considera actiunea de retur anulata, produsul ramanand in proprietatea cumparatorului.
  6. Produse ce nu pot fi returnate, intrucat acestea sunt asociate unui singur utilizator OBDeleven:  Licente PRO, Licente Ultimate, Cod Credite OBDeleven.
  7. Orice conflict aparut intre OBDeleven Shop si clientii sai va fi rezolvat pe cale amiabila.