ACTIVĂRI FUNCȚII ASCUNSE LA BMW

 

Dispozitivul inteligent OBDeleven vă permite să  scanați mașina pentru orice defecțiuni, să citiți și să ștergeți orice coduri de eroare, precum și să vă personalizați BMW-ul (F, G și I), Mini (Seria F (Seria F ) sau modele Rolls-Royce cu One-Click Apps.

Aceste codari prefabricate vă pot schimbă experiența de conducere cu un singur clic pe smartphone.

Funcții  disponibile pentru BMW GROUP

ONE-CLICK APPS

 

Personalizați vehiculul cu One-Click Apps ale OBDeleven, care sunt funcții de codificare pre-fabricate, permițându-vă să deblocați funcții ascunse, să vă personalizați experiența de conducere și să vă faceți vehiculul unic.

Schimbați tema tabloului de bord, reglați setările de iluminare ambientale, activați afișajele Sport+, activați Bluetooth music streaming, reglați comportamentul luminilor și multe altele cu un singur clic pe smartphone.

OneClickApps

IDENTIFICARE AUTOMATĂ A MAȘINII PRIN VIN

 

OBDeleven va recunoaște automat mașina de la numărul de identificare a vehiculului (VIN), prezentând modelul, fie anul sau intervalul anului de fabricație, kilometrajul și VIN în sine, odată ce navigați pe ecranul de informații auto din aplicație.

SCANARE COMPLETĂ

 

Scanați fiecare unitate de control pentru a găsi defecțiuni sau coduri de eroare pe care motorul, transmisia, sistemul ABS, sistemul airbag, multimedia, direcție și suspensie și alte unități de control pe care le-ați putea avea. Această caracteristică vă permite să aflați cu ușurință ce probleme are vehiculul.

CITIRE/ȘTERGERE CODURI DE EROARE

 

Aplicația OBDeleven BMW vă permite să citiți și să ștergeți orice coduri de eroare care ar putea să apară pe oricare dintre unitățile de control ale mașinii, inclusiv motorul, transmisia, luminile și alte sisteme responsabile de bunăstarea mașinii.

Cu această caracteristică, puteți șterge, de asemenea, codurile de eroare în urmă unei reparații, făcând că oricare dintre codurile de eroare să dispară instantaneu.

INFORMAȚII DESPRE VEHICUL

 

Funcția de informații despre vehicule va arăta informațiile de bază despre BMW, Mini sau Rolls-Royce, care include modelul și seria, numărul de identificare a vehiculului (VIN), kilometrajul și anul de fabricație.

GARAJ

 

Accesați toate vehiculele pe care le-ați conectat la contul dvs. Obdeleven și verificați informațiile prezentate cu privire la vehicul, inclusiv VIN, kilometraj și seria mașinii.

Informațiile despre unitatea de control(ECU) pot fi accesate și prin funcția de garaj, oferind date despre o anumită unitate de control a vehiculului.

CITIREA INFORMAȚIILOR DESPRE UNITĂȚILE DE CONTROL

 

Primiți informații detaliate despre unitățile de control electronic ale vehiculului, cum ar fi descrierea sistemului, versiunea hardware,versiunea de software etc.

Cantitatea de informații ar putea diferi între diferite unități de control și anii diferiți ai modelului.

STAREA BATERIEI

 

Verificați starea bateriei mașinii pe aplicația OBDeleven. Se indică tensiunea bateriei și dacă bateria se încarcă, se descarcă sau se comportă bine, ceea ce arată dacă trebuie să începeți să vă gândiți la schimbarea bateriei.