Diagnoza Auto OBDeleven deserveste marca auto Skoda

Diagnoza Auto SKODA OBDeleven

Niciodata testarea auto Skoda nu a fost mai facila si mai ieftina. Cu testerele OBDeleven, procesul se poate realiza acasa, oricand, chiar si de persoanele neintruite.

OBDeleven este un tester pentru Skoda modern portabil care poate fi folosit oricand aveti nevoie. Conectarea la sistemele masinii si la senzori este simpla, se realizeaza prin Bluetooth, cu telefonul sau tableta cu Android.

Si mentenanta periodica va fi verificata cu testerul auto OBDeleven pentru Skoda, luminile auto se verifica automat din aplicatie, sistemele periferice sunt evaluate printr-o simpla apasare de buton. In momemtul in care se doreste activarea functiilor vizuale sau adaugarea de functii suplimentare pe masina testerul de la OBDeleven.

Testerul OBDeleven se potriveste oricaror modele de masini Skoda, indiferent de anul de fabricatie, si arata informatii detaliate si defectiuni ale masinii cu doar un simplu click. Printre functiile de baza ale testerului OBDeleven pentru Skoda se numara: diagnosticarea problemelor masinii, stergerea erorilor, dezactivarea unor functii suplimentare sau nedorite (precum alerta pentru centura de siguranta), activarea modulelor retrofit etc.

Pentru a utiliza aplicatia OBDeleven, trebuie doar sa instalati aplicatia, sa va conectati prin bluetooth la masina si sa aveti o conexiune stabila la internet si sistem de operare Android 4.1 sau versiuni ulterioare. Odata pornita aplicatia, testerul auto Skoda OBDeleven va oferi accesul la urmatoarele functii ale masinii dvs. :

- Realizarea mentenantei periodice – precum resetarea Oil service, inlocuirea placutelor de frana si a diverselor consumabile;
- Reglarea luminilor autovehicului Skoda – cele de zi, luminile de cornering sau iluminarea de tipul USA/EUROPE etc.;
- Controlul sistemelor periferice ale autovehicului Skoda – blocarea automata a usilor, inchiderea, respectiv deschiderea ferestrelor sau a trapei;
- Activarea modulelor retrofit – aici sunt include senzorul lichidului de spalare a parbrizului, inlocuirea navigatiei etc.;
- Activarea diverselor functii vizuale – precum Needle sweep, Optical parking system, etc.;
- Adaugarea diverselor functii suplimentare autovehicului dvs. Skoda – in functie de dotarea acestuia si de existenta componentelor pe care le doriti modificate;
- Dezactivarea diverselor functii nedorite – precum ABS sau avertizare centura de siguranta.

Exista si versiunea PRO a testerului OBDeleven pentru Skoda permite o serie de functii avansate, printre care, cele mai importante, sunt urmatoarele:

- Informatii avansate despre unitatea de control;
- Date si diagrame live;
- Codificari: I si II, codificare lunga, codificarea unitatilor de control;
- Informatii ale unitatilor de control auxiliare;
- Setari de baza;
- Acces la setari de securitate;
- Resetarea unitatii de control (UDS)
- Test de iesire;
- Adaptare;
- Modificarea serviciului de diagnosticare;
- Back-up al unitatii de control;
- Istoric de programare al vehiculului.